Trivelig med nostalgisk pariserhjul


Vi har et pariserhjul i god, gammeldags nostalgisk stil. Hjulet ble renovert i 2017.

-Jeg fikk et tips om at det gamle, koselige pariserhjulet til Blåfjelland i Målselv trengte omsorg, sier Arild, daglig leder av Action Trondheim (Arrangementspesialisten AS), og signaliserer at han med en gang han så hjulet ble forelsket og dermed ble det overtatt av oss. Hjulet var godt kjent i Troms.

- Jeg har ventet med å presentere nyheten. Det er det eneste pariserhjulet i Sør-Trøndelag. Jeg er sikker på at dette vil bli populært. Responsen har vært utrolig så langt. I 2018 vil det bli å se på flere steder, informerer Arild.

Pariserhjulet er bygd med en 1927-modell som inspirasjon. Kapasiteten er 36 barn, og er lett å frakte sånn at det kan være tilgjengelig for store deler av landet. Med en nostalgisk stil kan det være spennende å bruke kulturhistoriske festivaler, og kan brukes både vinter og sommer.

- Det kan også være fint på julemarked, mener Arild.


Aktuelt nå
Nye produkter
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
  • Snapchat Social Icon
  • Facebook Basic Square

Trondheim

Arrangementspesialisten AS Tlf. +47 924 99 610

Lade Alle 9B, Trondheim

Organisasjonsnummer: 914 751 810

Trondheim