Action på Lade!

Vi har mer enn 100 ulike opplevelser! Boblefotball, hoppeslott, wakka, vannballer, ponnisykler, slush, popcorn, softis, rodeookse og mye annet.

Dere kan booke aktiviteter i vårt showroom. Det blir da reservert kun til dere og dere blandes ikke med andre gjester. Vanlig arrangementstid er 90 minutter, men annet kan avtales.

Dere har også adgang til vårt serveringsrom der dere kan ha samling og bespisning.

 

Passer perfekt for firmagrupper, teambuilding, idrettslag, bursdag eller rett og slett vennegjengen. Vi setter opp et forslag til en unik opplevelse hos oss på Lade, Trondheim:

VR-simulator

VR-simulator

Her kan du oppleve heftige berg-og dalbaner og andre aktiviteter i en av de råeste simulatorene i landet. Alle som har prøvd dette beskriver det som rått og spektakulært, rett og slett en opplevelse. Her får du følelsen av å fly, pass på så du ikke blir flysyk! Opplev denne som 5D-kino! Vi har det siste på markedet!

Rodeoelg

Rodeoelg

Verdens første rodeoelg, spesiallaget for oss. Elgen har deltatt på arrangementer i hele Norge. Fantastisk artig og gjerne et spennende innslag på en viltaften! Eller en festival i alle deler av Norge? Passer store og små, farten tilpasses rytteren.

Skumparty

Skumparty

Vi har i flere år vært landets største leverandør av skumparty. Skumkanoner som leverer fra 3 til 120 m3 skum i minuttet. Vi har også skumfosser som leverer 30 til 250 m3 skum pr. minutt, enorme mengder med luftig skum. Vi har også vanntette skumbinger i forskjellige størrelser.

Gyro

Gyro

Her er en mobil gyro som i sin tid ble utviklet av NASA for trening i vektløs tilstand. Du roterer med å bruke din egen vekt og styrke. Du kan få en utrolig fart sånn at det kjennes ut som om du flyr. Artig, krevende og slitsomt samtidig med at du kan trene musklene. Montert på bilhenger.

Pariserhjul

Pariserhjul

Koselig pariserhjul med nostalgisk design, 1927-modell. Denne kan brukes året rundt, på julemarked eller små og store festivaler. Kapasitet for 36 barn. Montert på bilhenger.

Fotballdart

Fotballdart

Denne tok virkelig av i 2017 og ble kjempepopulær! Den oppblåsbare fotballdarten er seks meter høy med borrelås og borrelåsfotballer! Den er uunnværlig på fotballcuper og andre idrettsarrangement! Ta kontakt!

Vannballer

Vannballer

Ufattelig artig for både barn og voksne hvor det gjelder å holde balansen inne i ballen på vannet. Du kan også ligge, - rulle sånn at verden går trill rundt. Vi har bassenger i flere størrelser, - 3 X 3 meter, 4 x 8 meter eller 8 X 8 meter.

Boble-fotball

Boble-fotball

Utrolig populært. Spillerne tar på seg en stor oppblåsbar kule. Denne skal de ha på seg når de spiller fotball. Enkelt? Vi har også oppblåsbar arena å spille i.

Vannrulle

Vannrulle

Artig vannrulle! Oppblåsbar stor rulle til å løpe inni for sjø eller basseng. Dette er en populær og godt synlig aktivitet.

Ponnisykler

Ponnisykler

Dette er artig for både store og små. Syklene går framover ved at rytterne beveger setet opp og ned. De svinger ved å snu på ponniens hode. Tre størrelser, for barn og voksne inntil 120 kg.

DJ

DJ

Vi har mange års erfaring med å levere DJ-tjenester koblet opp mot ulike aktiviteter, lys, lyd, lasershow og røyk. Fra små private arrangement til store festivaler.

Knock it off

Knock it off

Her gjelder det å treffe de svevende ballene i spillet. Du får flere forsøk. Denne passer for spillere i alle aldre. Her er om å gjøre å være treffsikker.

Human foosball

Human foosball

Her skal du spille fotball, mens du holder deg til plassen din. Det er et spill hvor det gjelder å være på lag med spillerne. Denne arenaen er også stor med mål på omlag 20 meter gange 9 meter. Den passer både til team-bygging, idrettsarrangement og for private lag.

Brannmann-tunnel

Brannmann-tunnel

Denne ni meter lange brannmann-tunnelen er alltid populær for barna. Inne i tunnelen kan barna leke i et basseng med baller. Mange barn kommer i ens ærend for å besøke denne tunnelen. Den er godt synlig med den skarpe, røde fargen.

Putekrig

Putekrig

En populær klassiker! Her er det om å gjøre å dytte motstanderen ned fra pinnen uten å miste balansen selv. Denne passer for alle aldre og mange ulike arrangementer.

Hinderløype

Hinderløype

Denne løypen er omlag 20 meter lang. Her skal to personer konkurrere om å komme raskest mulig fra den ene enden til den andre. Denne passer for deltakere i alle aldre.

Basket hoops

Basket hoops

Denne er veldig artig! Dette er en ny vri på en klassiker. Her gjelder det å få ballen i kurven, og treffer du kurven havner ballen over i motstanderens felt. I løpet av en viss tid vil du gå tom for baller. Den trenger lite plass og er dermed passende for de fleste type arrangementer.

Toxic meltdown

Toxic meltdown

Dette er en oppblåsbar skytebane der spillerne skyter mot hverandre med luftkanoner og med myke baller. Denne er skikkelig stor med sine 8 ganger 4 meter.

Disco dome

Disco dome

Oppblåsbart diskotek på omlag 9 m2! Dette er et hoppeslott formet som et diskotek. Inni her er det lys og lyd så det er bare å hoppe rundt og la seg rive med.

Oppblåsbart telt

Oppblåsbart telt

Teltet er 10 X 10 meter. Oppblåsbart med vannavvisende duk. Et stort blikkfang med mulighet til å fylle opp med ulike aktiviteter.

Oppblåsbar palmebar

Oppblåsbar palmebar

Mangler du bar? Planlegger du Hawaii-party eller sommerfest? Her er en fire meter bred og tre meter høy oppblåsbar palmebar som er enkel å få på plass på ditt arrangement.

Meltdown zone

Meltdown zone

Hver deltaker står på sin egen pute. Her gjelder det og ikke bli truffet av den roterende stangen. Hopp over eller bøy deg under den. Den som klarer lengst vinner.

Dekor - airman

Dekor - airman

Har du behov for at arrangementet får mer oppmerksomhet? Den oppblåsbare karen er i forskjellige høyder, 3 og 6 meter i forskjellige farger, og vil dermed bli et blikkfang for å vise veien og få flere besøkende til arrangementet ditt.

Dekor - sol

Dekor - sol

Med denne 4 meter høye sola blir arrangementet ditt godt synlig på lang avstand, og med sol og smil blir gjestene i godt humør.

Dinosaur-tunnel

Dinosaur-tunnel

Denne er populær for de minste barna. 20 meter lang u-formet tunnel. Her kan du krype inn i magen til dinosauren. Denne er godt synlig med en skarp grønnfarge.

Hoppeborg

Hoppeborg

Stor oppblåsbar borg. Kapasitet inntil 15 barn. Voksne kan også leie. Vi har blant annet erfaring med et 50-årslag som ble veldig fornøyde.

Hoppeborg med sklie

Hoppeborg med sklie

Populær hoppeborg som kan ta opp til 150 barn i timen. Slottet har en rask sklie som gjør den ekstra underholdende.

Dalmatinerslott

Dalmatinerslott

Dette oppblåsbare hoppeslottet passer godt for de minste barna. Den kan brukes på kjøpesenter, barnehager, festivaler og på mange andre ulike steder.

Hoppeslottet pirat

Hoppeslottet pirat

En glimrende aktivitet til piratfesten! Hoppeslott for de minste barna med en kapasitet på 8 til 10 deltakere på samme tid.

Mekanisk surfebrett

Mekanisk surfebrett

Madrasser i forskjellige størrelser, små og store. Her gjelder det å stå på brettet og holde balansen,

Arena for boblefotball

Arena for boblefotball

Stor oppblåsbar arena med avtagbart gulv. Denne arenaen kan brukes både ute- og innendørs. Arenaen kobles blant annet opp mot boblefotball.

Boksering

Boksering

Har du lyst til å invitere dine gjester til boksekamp? Hos oss kan du få en oppblåsbar boksering med boksehansker i giganstørrelse! Dette er artig for både små og store.

Wakka

Wakka

Med wakka kan du teste din reaksjonsevne. Dette er for både små og store, og er så artig at noen beskriver det som avhengighetsskapende. Her får du en farge hvor gjelder det å trykke flest mulig i løpet av en viss tid. En kjempeartig konkurranse!

Ballspillet Under pressure

Ballspillet Under pressure

Finurlig pusleaktivitet med baller hengende i luften. Du skal flytte ballene ved hjelp av luftstrømmen. Her kan du trene motorikk og bevegelser.

Oppblåsbart telt

Oppblåsbart telt

Oppblåsbart hurtigtelt på 9 X 12 meter. Raskt å sette opp!

Bungee run med basketkurv

Bungee run med basketkurv

Her får du en 12 meter lang todelt løpebane hvor du festes i et strikk på endeveggen. Her gjelder det å løpe så langt som mulig før strikket drar deg tilbake.

Surfebrett med madrass

Surfebrett med madrass

Her kan du surfe på et surfebrett i en stor madrass. Dette er et blikkfang og passer for store arrangement.

Vannhinderløype

Vannhinderløype

Denne 15 meter lange vannhinderløypen kan brukes i sjøkanten eller ved brygga. Her gjelder det å komme seg så raskt som mulig fra den ene enden til den andre uten å falle i vannet.

Wakka-arena

Wakka-arena

En reaksjonsaktivitet som passer for 2 til 4 deltakere i alle aldre. Her gjelder det å trykke på så mange som mulig av knappene i din farge. I løpet av 40 sekunder!

3D-twister

3D-twister

Dette er ekstra utfordrende! Her gjelder det i løpet av en viss tid å røre en utvalgt farge, både på gulvet og veggene. Klarer du det?

Twister

Twister

Dette er en klassiker. Her gjelder det i løpet av en viss tid å røre en utvalgt farge på gulvet. Klarer du det? Her gjelder det å holde ut lengst mulig uten å miste balansen.

Gladiator

Gladiator

Her er det om å gjøre å få ned motstanderen først. Her er det lurt å være smart, smidig og rask! Passer til alle typer arrangement for ungdom eller voksne.

Sumobryting

Sumobryting

Med disse draktene kan du ta en brytekamp, gjerne rulle rundt og falle uten at du skader deg. Artig for alle typer arrangement.

Fotodekor

Fotodekor

Vi har flere fotodekor i forskjellige utforminger der bildet kan skrives ut og fargelegges.

Gorilla

Gorilla

Stort forseggjort gorillakostyme hvor det ser ut som om du bærer deg selv. Denne kan brukes til så mangt.

UV-party

UV-party

Vi har stort utvalg i UV-lyskastere. Vi tilbyr mange ulike UV-artikler som sminke, neglelakk, hårfarge, mascara, tatovering med mere. Alt bli selvlysende i UV-lys.

Confetti-kanon

Confetti-kanon

Planlegger du en konsert, et jubileum eller noe annet som skal feires? Vi kan stille opp med confetti-kanon for både store og små arrangementer.

Paint-party

Paint-party

Dette er vilt, galskap og kjempegøy. Vi var først i Norge med dette tilbudet. Her sprøytes det ut hundrevis med liter UV-maling som lyser opp i UV-lys.

Glitter-tatovering

Glitter-tatovering

I mange forskjellige farger og mønstre. Tatoveringen holder i inntil 14 dager.

Svart tatovering

Svart tatovering

Midlertidig tatovering som ser nesten ekte ut. Holder inntil 14 dager.

Lysdekor

Lysdekor

Vi leverer lyssetting med lysstolper, lyslenker og mye annet som er med på å sette den rette stemningen på ditt arrangement. Dette kan brukes på alt fra små bryllup til store festivaler og konserter.

Lysdekor

Lysdekor

Vi leverer lyssetting med lysstolper, lyslenker og mye annet som er med på å sette den rette stemningen på ditt arrangement. Dette kan brukes på alt fra små bryllup til store festivaler og konserter.

Lysdekor

Lysdekor

Vi leverer lyssetting med lysstolper, lyslenker og mye annet som er med på å sette den rette stemningen på ditt arrangement. Dette kan brukes på alt fra små bryllup til store festivaler og konserter.

Stjerneformet dekor

Stjerneformet dekor

På ulike arrangement rundt omkring i landet er det ofte at lokalet ikke er pyntet til fest. Vi kan derfor tilby ulik form for belysning på forskjellig vis. Disse stjernene er oppblåsbare.

Fyrverkeri

Fyrverkeri

Vi har godkjente fyrverkeriteknikere, med erfaring fra små og store arrangementer.

Lasershow

Lasershow

Lasershow er noe av det flotteste innen spesialeffekter og lyssetting til dekor, filminnspilling, live shows eller Dj-party. Et godt gjennomført lasershow slår det meste i dynamikk, design og opplevelse.

Lyseffekter

Lyseffekter

Vi leverer laser- og lyseffekter til arrangement i ulike størrelser. Bildet er fra Åge Aleksandersens 60-årsdag hvor vi leverte laser.

Halloween

Halloween

Denne 180 centimeter lange likkisten med Dracula og lys kan være fin som dekor på halloween-arrangement.

Halloween-dekor

Halloween-dekor

Skumle greier med masse røyk, lyd og smell! For din halloween-fest har vi ulike dekor, med lys- og videoeffekter.

Gjørmebryting

Gjørmebryting

Gjørmebryting er en klassisk aktivitet hvor det brytes i et sleipt, gjørmete basseng. Passer for alskens arrangementer. Vi tilbyr også kondombryting hvor det brukes masse glidemiddel.

Alien invasion

Alien invasion

Du skal treffe målene i bakveggen med ballene skutt ut av luftkanonene. Dette er for alle aldre.

Popcornvogn

Popcornvogn

Dette er alltid populært! Popcornmaskin- og vogn, maskiner i ulike størrelser. Vi leverer alt av råvarer med kvalitetsmais. For alt fra bursdager til store festivaler.

Sukkerspinn

Sukkerspinn

Sukkerspinn er alltid kjempepopulært. Vi leier ut sukkerspinn-maskiner i forskjellige størrelser. Det blir kø så snart du viser fram denne maskinen.

Laserlabyrint

Laserlabyrint

Her skal du bevege deg gjennom rommet uten å komme borti laserstrålene. Du har begrenset med tid og får poeng for å klare det raskest mulig.

Lasertag

Lasertag

Et taktisk spill som foregår med lasermarkører i et område med hindre, lyd og lyseffekter. Dette er et lagspill, rødt mot grønt, solo, eller alle mot alle. Under lagspillet gjelder det å passe på hverandre for å gjøre det så godt som mulig.

Telt

Telt

Festivaltelt som er 9 meter langt og tre meter bredt. Disse teltene kan settes opp i seksjoner med mulighet for 270 sitteplasser og festplass for opp til 500 gjester. Vi kan skaffe enda større etter behov. Vi har også Quick up-telt, 3 X 3 meter og 4 X 8 meter.

Oppblåsbart kinolerret

Oppblåsbart kinolerret

Dette er et oppblåsbart kinolerret på 5 X 7 meter som passer både ute og inne. Videoprojektor og lydanlegg følger med. Med dette lerretet kan en direkteoverføre fotballkamper, konserter og mye annet, i tillegg til at det er en fin effekt på alle typer arrangement.

Billettbånd

Billettbånd

Vi tilbyr spesiallagde billettbånd, store og små med eget trykk. Båndene kan fås med både lim og lås.

Trondheim

Arrangementspesialisten AS Tlf. +47 924 99 610

Lade Alle 9B, Trondheim

Organisasjonsnummer: 914 751 810

Trondheim