Om Action Trondheim og Arrangementspesialisten AS

Arrangementspesialisten AS er en landsdekkende leverandør som står bak merkenavnene Action Trondheim, Action Norge og Action Brekstad. Avdelinger ved Trondheim og Oslo gjør oss godt tilgjengelig med en velfungerende logistikkplanlegging for hele landet .

Vi har et lager med utlevering sentralt i Trondheim. Her har vi også et showroom hvor vi kan vise noe av det vi kan tilby. Grupper kan bestille time for teambygging og mye annet.

Gjennom årene har vi hatt et tusentalls oppdrag fra Finnmark i nord til Sørlandet i sør. Vi er takknemlig for at  oppdragsgivere ønsker oss tilbake år etter år. Trenger du referanser? Ta kontakt, vi har flere hundre gode tilbakemeldinger om samarbeidet med oss.

Vi har erfaring fra media, underholdning og fornøyelsesnæringen i mer enn 25 år. Gjennom årene har vi utviklet en rekke tjenester med mål om å være en svært seriøs aktør i markedet. Vi står som eier av alle produktene vi tilbyr, som blant annet betyr kvalitetskontroll med fokus på sikkerhet i arbeidet.

Firmaet har drevet godt i mange år, og har med det blitt et solid selskap. Daglig leder og eier av selskapet er Arild Instebø (bildet over). Firmaet har 15 til 20 personer i sving, og godt etablerte, seriøse samarbeidspartnere i inn- og utland.

Trondheim

Arrangementspesialisten AS Tlf. +47 924 99 610

Lade Alle 9B, Trondheim

Organisasjonsnummer: 914 751 810

Trondheim